Kantoor

Twee letselschadespecialisten, één student assistent en meerdere medisch adviseurs zorgen tezamen voor een persoonlijke en hoogwaardige dienstverlening.

De contacten en informatie waren fijn en goed. Wegens omstandigheden was er soms vertraging. Dat werd weer goed opgepakt en uitgewerkt. Ik voelde mij gezien!

Vrijdag 10 januari 2020
Joriqe advocaat was goed, maar Eskes heeft het goed afgemaakt.

Maandag 4 november 2019
Top! Top! En Top! Hartelijk bedankt.

Donderdag 3 oktober 2019
Veel dank. Ik ben goed geholpen en heb toen veel informatie gekregen. Na mijn eerste advocaat, Elfi, is Eskes zeer goed ervaren. Vooral betreffende privacy.

Vrijdag 30 november 2018
Als goed ervaren. Alles was duidelijk en snel afgehandeld.

Vrijdag 30 november 2018
Wij hebben dit als heel fijn ervaren. Zouden zelf niet tot dit resultaat zijn gekomen.

Maandag 26 november 2018
Netjes en zorgvuldig.

Vrijdag 5 oktober 2018
De dienstverlening is super goed. Ik ben heel fijn geholpen! Bedankt voor alles!!!

Donderdag 4 oktober 2018
Deskundig en met een persoonlijke benadering. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat er bij Tom Eskes sprake is van gelijkwaardigheid tussen cliënt en advocaat.

Maandag 12 maart 2018
Dhr. Eskes is een eerlijke advocaat die uw het juiste advies kan geven. Bij een onbegonnen zaak en niet de juiste kennis op het onderwerp geeft hij dit dan ook eerlijk aan.

Vrijdag 19 mei 2017
Ik heb het als goed ervaren.

Zaterdag 13 mei 2017
Ons ervaringen met mr. Eskes zijn goed. Hij heeft ons goed geholpen. Niet dat mijn zus er gezonder van geworden is, maar daar kan mr. Eskes niets aan doen. Hij heeft zijn best gedaan voor ons.

Dinsdag 11 april 2017
De eerste keer dat wij bij mr. Eskes binnen stapte voelde wij heel duidelijk dat hij ons een goed gevoel gaf. Wij zijn goed bijgestaan.

Maandag 10 april 2017
Mevrouw Kara vind ik erg betrokken en was altijd vriendelijk. Ze gaf goede adviezen.

Zaterdag 7 januari 2017
Goede introductie, zakelijke communicatie. Soms wel moeilijk te communiceren kwestie 4-daagse bereikbaarheid.

Donderdag 5 januari 2017
De heer Eskes heeft met zijn onafhankelijke blik naar mijn dossier blijk gegeven van zijn specifieke deskundigheid. Zijn heldere en eerlijke second opinion heeft mij meer geleverd en stelt ons in staat om zeker te zijn van de te volgen strategie.

Maandag 26 december 2016
Goede dienstverlening. Genoeg uitleg en begrip. Professioneel en behulpzaam. Uitstekende kennis en een uitstekend advocatenkantoor.

Woensdag 30 november 2016
Uitmuntend. Top kwaliteit, Ik raad iedereen mr. Eskes aan!

Dinsdag 29 november 2016
Uitstekende ervaring. Jullie zijn toppers!

Vrijdag 18 november 2016
De dienstverlening van mr. Eskes was professioneel, met veel begrip en steun op het juiste moment. Kortom heel goed! Zeer veel dank!!

Woensdag 9 november 2016
Persoonlijke aandacht, deskundig, kordaat, netjes, communicatief en goed resultaat.

Dinsdag 25 oktober 2016
Hartelijk bedankt voor alles!

Donderdag 29 september 2016
Het is een zeer fijne samenwerking geweest waarbij mr. Eskes mij steeds goed op de hoogte hield, de zaken duidelijk en helder met mij besprak en er door zijn kennis en kunde een zeer mooi resultaat uit kwam. Ik beveel hem iedereen van harte aan.

Vrijdag 13 mei 2016
Professioneel en accuraat. Een goed verzorgde dienstverlening.

Maandag 1 februari 2016
Mr. Eskes heeft de zaak heel goed en met zorg opgepakt. Ik voelde me serieus genomen en had vertrouwen in een goede afloop.

Dinsdag 17 november 2015
Hele rustige en vriendelijk advocaat. Iemand waar je goed mee kan praten. Hij heeft begrip en is goeie steun als je met hem praat.

Zondag 15 november 2015
De afronding ging zoals de hele looptijd van onze zaak geweldig. Ik zou dan ook mr. Eskes bij anderen aanbevelen.

Woensdag 17 juni 2015
Mijn ervaring is heel positief in alle opzichten. Dank je (jullie) wel!

Vrijdag 27 maart 2015
Zeer professioneel, netjes, eerlijk en open. Ik vond het wel lastig dat je niet regelmatig de zaak en de vorderingen bespreekt, maar ik snap dat dat lastig is qua tijd en aantal zaken. Belangrijkste is het eindresultaat en dat is naar tevredenheid. Zal het kantoor zeker aanraden.

Dinsdag 17 maart 2015
Onze ontmoetingen verliepen prettig. Ik voelde mij gehoord en serieus genomen. Dank voor je inzet!

Woensdag 4 maart 2015
Wij hebben in een voor ons moeilijke periode dhr Eskes ervaren als een vakkundig man met oog voor alles. Dit waarderen wij ten zeerste vooral ook met de persoonlijke aandacht met een voor ons meer als tevreden gevoel en afloop.

Dinsdag 3 maart 2015
Alles is goed gegaan en beter afgerond. Bedankt voor alles!

Vrijdag 27 februari 2015
Ik heb de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Er wordt de tijd genomen en duidelijke uitleg gegeven. Mocht ik onverhoopt nog eens een LSA nodig hebben dan zal ik zeker bij dit kantoor terugkomen.

Zaterdag 24 januari 2015
Ondanks dat de eindregeling misschien niet helemaal zo is zoals gehoopt, ben ik er toch blij mee. 8 jaar lang stond dhr Eskes achter mij en heeft me gesteund en dat gaf een goed gevoel. Bedankt daarvoor!

Dinsdag 2 december 2014
Meneer Eskes heeft mij het gevoel gegeven dat ik er niet alleen voor stond. Hij heeft zich voor 100% ingezet. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor omdat de andere advocaat van DAS dat niet deed.

Vrijdag 21 november 2014
Ben goed geholpen. Advies was eerlijk zoals het hoort te zijn.

Woensdag 19 november 2014
Ik heb niet zoveel uit te leggen of toe te voegen. In 1 woord een goede advocaat!

Maandag 17 november 2014
In het begin vond ik het lastig om vertrouwen in de zaak te hebben, vooral omdat ik niet goed wist wat ik kon verwachten. Al snel merkte ik dat mr. Eskes er echt voor ging en dat hij wist waar ie mee bezig was. Dat zijn vrouw erbij was gaf een extra toevoeging.

Vrijdag 14 november 2014
Ik voelde mij veilig en erg serieus genomen. De onzekerheid van de zaak en de uitkomst was lastig, maar uiteindelijk had ik wel vertrouwen in mr. Eskes.

Donderdag 13 november 2014
Hele prettige manier van werken. Fijn dat mr Eskes alles heeft kunnen regelen zonder mij er al te veel mee te belasten. Dat wilde ik graag en is dus ook zo gegaan. Bedankt daarvoor!

Zaterdag 13 september 2014
Dank voor de afhandeling van onze zaak. Ik ben er nog steeds heel blij mee dat ik op het juiste moment heb besloten niet verder te gaan met de afhandeling door DAS. De persoonlijke aanpak en het vertrouwen wat je bij me opriep in onze contacten heeft zeker bijgedragen aan mijn tevredenheid over de afhandeling.

Dinsdag 19 augustus 2014
Vanaf dag 1 had ik een fijn gevoel. Nauw contact en altijd snel antwoord op vragen.

Maandag 14 juli 2014
Ik heb het als zeer positief ervaren. Zowel zakelijk als persoonlijk goed advies gekregen. Ik zal uw kantoor zeker aanbevelen.

Donderdag 5 december 2013
Tom heeft mij super geholpen al die jaren. Bedankt Tom dat je me geholpen hebt.

Vrijdag 29 november 2013
Wij zijn tevreden, de begeleiding was goed en de uitkomst was prima. Veel dank en succes verder.

Woensdag 27 november 2013
Heel goed, goede service, klantvriendelijk.

Maandag 11 november 2013
De dienstverlening was prima. We werden netjes van alles op de hoogte gehouden en bij vragen was er vrij snel contact van jullie kant.

Dinsdag 24 september 2013
Na al die jaren wil ik meneer Eskes bedanken voor al zijn moeite, geduld, klantvriendelijkheid om mij al die jaren te helpen. In de toekomst zal ik weer uw kantoor bezoeken en zal ik ook zeker familie en vrienden met problemen naar u verwijzen.

Dinsdag 24 september 2013
Over zowel de dienstverlening tijdens het proces als het eindresultaat ben ik meer dan tevreden. Bij de start had ik wel een beter resultaat verwacht maar tijdens het proces bleek wel dat dit niet haalbaar ging worden

Donderdag 5 september 2013
De heer Eskes heeft in een zeer korte tijd prima werk verricht. Ook was hij in de avonduren bereikbaar, wanneer wij vragen hadden. Wij hebben dhr Eskes als een zeer goed advocaat leren kennen.

Donderdag 11 juli 2013
Een hele goede en fijne samenwerking en een goede persoonlijke aandacht gekregen.

Woensdag 5 juni 2013
ik wil u bedanken voor uw rechtshulp, het was zeer prettig om u als advocaat te hebben, zowel qua kwaliteit als resultaat.

Maandag 13 mei 2013
Hij heeft mij vriendelijk geholpen, ben er blij mee. Maar jammer genoeg is de locatie ver en ik heb meestal geen vervoer om daar heen te gaan.

Woensdag 8 mei 2013
Het is ongekend wat voor een toekomst er mogelijk is gemaakt door Tom Eskes. Heel snel job coach ingeschakeld. Heb een stageplaats met baangarantie en heb genoeg om dit te bekostigen. Ik kon altijd bellen als er iets was en indien nodig werd ik ook snel teruggebeld. Bedankt voor alles!

Donderdag 25 april 2013
Zakelijk, menselijk, respectvol. het was fantastisch om met Tom Eskes "samen te werken". Een man van z'n woord en daadkrachtig in zijn optreden.

Dinsdag 16 april 2013
Kort, direct en doeltreffend.

Dinsdag 16 april 2013
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het bijstaan in onze zaak.

Vrijdag 5 april 2013
Ik vond de inzet van meneer Eskes uitstekend. Hij heeft goed zijn best gedaan na al die jaren die het heeft geduurd. Ik wil U nogmaals bedanken voor alles wat U heeft gedaan voor ons.

Donderdag 28 maart 2013
Had het op prijs gesteld om wat meer op de hoogte gehouden te worden.

Donderdag 21 maart 2013
Doordat U onze zaak op U had genomen heeft U onze zorgen enorm verlicht en we vermoeden ook dat we nooit all schade vergoed zouden hebben gekregen als U niet Uw schouders eronder had gezet. Daarvoor zijn wij U ontzettend dankbaar.

Zondag 17 maart 2013
Voor de wijze waarop u mijn zaak heeft beoordeeld en getracht mij ervan te overtuigen tot een goed resultaat te brengen dank ik u zeer. Ook het contact met uw medewerkers gaven mij het gevoel van gehoord te worden.

Maandag 11 maart 2013
Als zeer betrokken, hulpvaardig en met een professionele terugkoppeling. Wij zijn zeer dankbaar voor de geboden hulp in deze netelige kwestie.

Woensdag 27 februari 2013
Door op het juiste moment goed en snel te handelen door de heer Eskes hebben ik en mijn familie weer een positieve toekomst. Dank daarvoor. Ik zal u zeker voor een ander aanbevelen.

Vrijdag 15 februari 2013
Zeer prettige samenwerking en snelle afhandeling. Zal uw kantoor promoten bij eenieder die letselschade advocaat nodig heeft. Bedankt!!

Donderdag 14 februari 2013
Heel goed. Maar we zijn blij dat u het zo hebt kunnen regelen, al is het veel geld. En u legt alles heel goed uit. Moeilijke woorden die wij niet begrepen en met tekeningen. Heel hartelijk bedankt.

Donderdag 7 februari 2013
Het ging prima. Alleen de gedaagde is nogal eigenwijs en het hooggerechtshof was nogal traag. Verder alles tot in de puntjes perfect. Geen klachten!

Vrijdag 18 januari 2013
Zeer persoonlijk goede raad en advies, en goed luisterend oor voor mijn problemen. En zeer tevreden hoe alles is gegaan met jullie hulp en adviezen. Bedankt hiervoor.

Donderdag 17 januari 2013
Ik ben zeer professioneel en begripvol behandeld. Uiterst tevreden over de kundigheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ik zal het kantoor zeker aanbevelen!

Woensdag 16 januari 2013
Netjes en vlot!

Woensdag 17 oktober 2012
Er is zeer serieus en deskundig aan onze zaak gewerkt, waardoor wij met het opgemaakt rapport "'second opinion" ons nog beter hebben kunnen verweren jegens de tegenpartij. De zaak is tot onze tevredenheid afgerond. Wij zijn de heer Eskes heel erg dankbaar.

Dinsdag 18 september 2012
Wij zijn naar alle tevredenheid geholpen.

Maandag 2 juli 2012
Prettige, kordate manier van optreden heeft geleid tot een succesvolle afronding.

Zondag 24 juni 2012
Positief uw dienstverlening. Telefonisch wat traag mede door de drukte, waardoor de aandacht snel was afgeleid

Zaterdag 25 februari 2012
Ik heb de dienstverlening als zeer prettig ervaren. Tijdnemend, geïnteresseerd en open. Hartelijk dank hiervoor.

Vrijdag 30 december 2011
Na de afronding van mijn rechtszaak heb ik de dienstverlening als zeer zorgzaam en menselijk ervaren. Ik kan niet anders dan een dikke 10+ geven

Zondag 23 oktober 2011
De behandeling van de heer Eskes was een prima ervaring daar ik nooit iets met het gerecht heb gehad. Daarvoor mijn hartelijke dank

Woensdag 14 september 2011
De dienstverlening was goed, ondanks dat het een ingewikkelde zaak was

Maandag 12 september 2011
Prettig, betrokken en zeer deskundig

Vrijdag 9 september 2011
Ik ben hartstikke tevreden en snel resultaat en behulpzaamheid/spontaniteit

Woensdag 7 september 2011
Puntsgewijs/betrokken/afhandeling correct. Bedankt

Donderdag 1 september 2011
Heel netjes afgerond, goed meegedacht en juiste informatie gegeven. Veel goede adviezen met een perfecte afronding. Zeer tevreden

Dinsdag 26 juli 2011
Jullie zijn heel erg betrokken bij de zaak. Ik ben erg tevreden over hoe ik behandeld werd en de zaak super tevreden! Natuurlijk ook lof voor het personeel wat op de achtergrond aan mijn zaak gewerkt heeft.

Dinsdag 28 juni 2011
Mijn ervaring met mr. Eskes is positief. Goede service. Staat je altijd goed te woord.

Donderdag 9 juni 2011
Alles zeer goed, soms duurt alles wel heel lang, maar dat heeft veel met het medisch traject te maken.

Vrijdag 29 april 2011
Ik ben goed geholpen in deze 2 jaar. Ben wel blij dat het is afgerond.

Woensdag 20 april 2011
Misschien te weinig mensen om een zaak te behandelen. Dit was voor u een kleine klus maar veel kleine maken een grote.

Woensdag 8 december 2010
Zoals verwacht zeer persoonlijk en een vertrouwd gevoel gevend. Zeer goed advies en het goed behandelen van de zaak.

Woensdag 1 december 2010
De dienstverlening is goed, maar als cliënt zou je soms weleens wat meer snelheid willen. Uiteraard kunnen jullie hier ook niet altijd iets aan doen, maar ervaar ik wel als frustrerend.

Donderdag 25 november 2010
Ik heb de afronding van mijn zaak goed ervaren en de heer Eskes heeft goed gehandeld, ben tevreden over het resultaat, had alleen meer van verwacht van de tegenpartij, (over de uitbetaling). Zit er wel tot de rest van mijn leven mee!

Dinsdag 14 september 2010
De gang naar de advocatuur, een mij totaal onbekende wereld, kostte mij veel moeite. De persoonlijke aandacht en medemenselijkheid hebben mij goed gedaan. Een advocatenkantoor die ik zeker zou willen aanbevelen.

Maandag 23 augustus 2010
Wij hebben de heer Eskes leren kennen als een zeer betrouwbare en inventieve persoonlijkheid.

Vrijdag 19 maart 2010
Hele goede service en helemaal niks te klagen!!!

Vrijdag 19 februari 2010
Ik ben nog niet in het bezit van de uitspraak maar ik vind dat dhr Eskes mij persoonlijk erg goed heeft geholpen. Het was zeer professioneel

Donderdag 28 januari 2010
Alles uiterst plezierig, heel vriendelijk en (meer dan) voldoende aandacht voor niet alleen ‘de zaak’, maar ook de mens (ik dus). Nogmaals mijn dank, en maak in de toekomst zeker wel gebruik van de ‘je kan altijd binnenkomen voor ‘n bakje kruidenthee uitnodiging.

Maandag 18 januari 2010
Alles werd zeer positief benaderd en een oplossing naar ieders tevredenheid tot een positief einde te brengen.

Zaterdag 16 januari 2010
Resultaat is niet afhankelijk van de inspanningen van uw kantoor.

Donderdag 14 januari 2010
We zijn goed opgevangen. Deskundig geholpen. We zijn goed begeleid in het hele proces. We zijn blij met het eindresultaat.

Maandag 11 januari 2010
Wij hadden nog nooit ervaring opgedaan met een letselschadezaak. In zo’n geval voel je je niet zo sterk. We zijn door jullie echter geweldig goed opgevangen. Uiterst correct en respectabel gedaan!

Vrijdag 8 januari 2010
Alles was snel/hulp aardig dienstverlening heel goed.

Donderdag 7 januari 2010
Uiterst vakkundig en efficiënt. Tot het einde toe punctueel en voortvarend, vertrouwenwekkend en zeer bevredigend.

Vrijdag 1 januari 2010
Bedankt voor alle moeite en inzet wat u voor ons heeft gedaan! We zijn er heel blij mee, het is voor ons een pleister op de wond. Nogmaals bedankt en het allerbeste!

Donderdag 31 december 2009
Soms duurt het heel lang voordat je iets hoort, waarbij het soms lijkt alsof er in die tussentijd niets gebeurt terwijl er denk ik wel iets gebeurt.

Donderdag 20 maart 2008
Informatie over de mogelijkheden en de onmogelijkheden in de situatie waar cliënt zich bevindt. Juridisch is de cliënt een leek.

Zaterdag 8 maart 2008
Ik vind dat Eskes alles goed en duidelijk uitlegt. Ook vind ik het prettig dat alles in het Engels kan.

Vrijdag 7 maart 2008
Fijn & goed contact over gang zaken. Misschien iets meer aandacht vestigen op mogelijkheden van financiële steun zoals bijzondere bijstand & civiele toevoeging. Nu moesten ik & mijn ouders hier zelf opkomen.

Donderdag 6 maart 2008
Door de zeer persoonlijke behandeling en aandacht bestaat er geen afstandelijk gevoel.

Woensdag 5 maart 2008
Als cliënt voel ik mij prima behandeld, ik word goed op de hoogte gehouden. Ook voel ik mij als mens zeer serieus behandeld. Alleen jammer dat het gehele proces zo lang moet duren maar dit ligt niet aan het advocatenkantoor.

Dinsdag 4 maart 2008
Enige punt wanneer een zaak loopt en wat langer duurt mis ik daarover correspondentie of een belletje, daardoor vraag je je af of er schot in zit.

Zondag 2 maart 2008
Ik ben zeer tevreden hoe de heer Eskes de zaak benadert. Duidelijk over de verwachting hoe de zaak gaat verlopen en eventuele hoogte van het uit te keren bedrag. Juist bij letselschade waarbij de meeste zaken al niet helder zijn is het van belang de zaak objectief te benaderen en te hoge verwachtingen uit te sluiten. Dat is in mijn geval precies gebeurd en ben ik zeer tevreden.

Zaterdag 1 maart 2008
Een goede secretaresse is een must. Gelukkig was (en is?) er een goede secretaresse.

Zaterdag 1 maart 2008
Mr. Eskes heb ik ervaren als een warm persoon, met een zakelijke en menselijke kant. Hij is open en eerlijk. Mr. Eskes en zijn secretaresse zijn fijne mensen. Zijn werkplek is zo warm en uitnodigend ingericht. Mr. Eskes weet wat hij doet, en doet het goed. Ik zal iedereen adviseren naar hem toe te gaan.

Vrijdag 29 februari 2008
Wil nog wel even kwijt, dat ik uiterst vriendelijk, sympatiek èn persoonlijk contact mocht ervaren tijdens èn na mijn eerste afspraak.

Woensdag 27 februari 2008
Wat ik erg jammer vind is dat ik zelf heb moeten bellen hoe het er met mijn zaak voorstond. Omdat ik nog niets had vernomen. Nadat ik had gebeld werd er met Stad Rotterdam contact opgenomen. Ik vraag me af als ik niet had gebeld of er dan was gereageerd. We zijn nu een aantal maanden en twee faxen verder en er is nog niets gebeurd.

Dinsdag 26 februari 2008
Fijn dat alles zo deskundig behandeld wordt en duidelijk ook voor de mensen die niet met de situatie bekend zijn.

Dinsdag 26 februari 2008
Ik vind het in het algemeen voldoende en goed.

Dinsdag 26 februari 2008
Wij zijn op een heel fijne manier door de heer T. Eskes behandeld.

Dinsdag 26 februari 2008
Het eindresultaat zal (waarschijnlijk) niet naar mijn wens zijn. (Dit is iets wat ik geestelijk niet wil/kan accepteren.) De snelheid is ook niet naar mijn wens. Maar als dit de manier is om er zoveel mogelijk uit te halen is, en daar vertrouw ik op, zal ik dit accepteren.

Dinsdag 26 februari 2008
Het is al zeer goed genoeg. Ik kan er geen woorden voor vinden.

Maandag 25 februari 2008